Prezentare.
darts In urma cu 10 ani debutam in campionatul national de volei de plaja castigand titlul suprem national la senioare cu CS Soleil. Dupa 5 ani condimentati cu o multitudine de medalii la turnee nationale dar si internationale in aceasta ramura sportiva a aparut firesc si diversificarea activitatii. Astfel a aparut Clubul Sportiv Sport-For-All care se ocupa momentan cu voleiul de plaja, voleiul de sala, cu baschetul dar si cu darts-ul. Fiind insa un club dinamic pe viitor va puteti astepta si la alte discipline sau ramuri sportive, probabil ca inotul este urmatoarea pe lista.
Ce ne deosebeste de majoritatea cluburilor traditionale este atentia personala acordata sportivilor nostri si calitatea umana a pedagogilor. Folosesc acest termen pentru ca noi consideram sportul ca fiind cel mai bun mijloc de educatie si formare a tineretului.
Planurile noastre de viitor pleaca de la dorinta de a putea insufla cator mai multi copii spiritul sportiv precum si de la ambitia de a revolutiona cateva din sporturile traditionale. Pentru viitorul natiunii este important sa reiviem spiritul de invingator care ne-a caracterizat de-a lungul anilor plini de vicisitudini de dinainte de '89. Un complex sportiv unde sa imbinam sportul de masa cu sportul de superperformanta (dupa modelul canotaj si gimnastica) este ceea ce tindem sa dezvoltam.
Va asteptam alaturi de noi in demersul nostru de a ridica moralul natiunii si de a crea cati mai multi membri ai societatii de care sa fim mandri.
logo sport for all