Volei, realizari si performante.
argint national volei Locul 2 la Nationale - fetele de argint. Campionatele nationale de volei de plaja, cadete si junioare. Sportiva Andra Artin, formata de Alexandra Leyla Carla Roxana Craciun, a concurat alaturi de cealalta fata de argint de la Balcaniada din Serbia Pagina turneului.
semifinale volei Locul 2 in Balcani - viceCAMPIOANE Balcanice. In urma cu trei ani se intrunea pentru prima oara in istoria voleiului, lot national de volei sperante. Inca de la inceput antrenoarea noastra a fost cea mai tanara antrenoare secunda de lot si a cucerit medaliile de bronz doi ani la rand. Anul acesta din postura de antrenor principal a schimbat stralucirea medaliei in argint. Pagina turneului.
semifinale volei Locul 2 pe tara - viceCAMPIOANE. Cel mai bun rezultat de pana acum. Dupa calificarea in finala din grupa cu campioana si vicecampioana nationala, am reusit sa obtinem medaliile de argint la Campionatul National de Volei Sperante (U16). Pentru imagini si mai multe informatii, click...
sport for all volei Anul acesta (2014) Federatia Balcanica de Volei a organizat un festival al voleiului pentru copii. Citez de pe site-ul organizatorilor: Kids from Albania, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, F.Y.R of Macedonia, Greece, Moldavia, Romania, Serbia and Turkey... Intra in pagina festivalului.
semifinale volei Turneul semifinal de cadete - faza a II-a, 12-16.03.2014, seria I-a - a adus la startul competitiei echipa CFR-ului, Piatra Neamt, Donaris Galati, Tomis Constanta, Eliade si CSS 5. Am pierdut calificarea la turneul final cu 16-14 in decisiv. Pentru imagini si mai multe informatii, click...
logo sport for all Tot raul spre bine, poate fi motoul celei mai echilibrate serii semifinale. Si cand zic bine, gandul imi zboara la echipa noastra, la antrenoare, la cele unsprezece jucatoare, la rudele si apropiatii lor. Intra in pagina turneului care a culminat cu un moment in care nimeni nu si-a putut stapani plansul.. de bucurie.
sport for all volei Alexandra Leyla Craciun din postura de antrenor secund al lotului national de sperante a reusit sa castige doua medalii de bronza consecutive la balcaniade. In 2012 s-a reunit pentru prima oara un lot national de sperante, astfel ca performanta are si conotatii istorice. Cititi mai mult.
sport for all volei Sub indrumarea Alexandrei Craciun, echipa compusa din Ana Maria Dragan si Ana Maria Maracine s-a clasat pe locul 5 la Campionatul National de Volei de Plaja. Mai mici cu 3 ani decat marea majoritate a celorlalte participante fetele au atras atentia si laudele celor care le-au privit. Intra in galerie