Volei

volei sport for all

Leyla Alexandra Carla Roxana CRÄ‚CIUN

volei sport for all

George PEICEA

Urmatoarea postare a fost publicata in 2015. Intre timp evenimentele au mers inainte.
Voleiul de sala este coordonat de Alexandra Leyla Craciun (ex: Peicea), cel mai tanar antrenor principal al vreunui lot national de volei romanesc, din toate timpurile. Clasarea in 2012 pe locul 5 pe tara la minivolei a impus pe criterii valorice numirea acesteia ca antrenoare la primul lot national de sperante din istoria voleiului romanesc. Cu aceasta ocazie a castigat la Balcaniada de la Ankara o stralucitoare medalie de bronz. Medalie confirmata si la balcaniada din 2013 de la Izvorani. Absolvirea ca sefa de promotie atat a sectiei de volei din cadrul ANEFS cat si a masteratului precum si experienta de 5 ani ca antrenoare de succes face din Alexandra cea mai buna varianta pe care o puteti alege pentru copilul dumneavoastra. In categoria noului val de antrenori, de la care asteptam sa revigoreze miscarea sportiva din Romania, Alexandra Leyla este un exemplu prin priceperea cu care transmite cunostintele practice de specialitate. Performanta adevarata exista doar in conditiile unei discipline depline. Pregatirea sportiva dar si psihologica a specialistilor sectiei de volei a condus la obtinerea de catre Alexandra Leyla la clasarea echipei, antrenate de ea, pe podiumul national, cucerind medalia de argint. Trecerea de la statutul de antrenor secund al lotului national de sperante la cel de antrenor principal a fost inca un prilej pentru a demonstra ca poate imprima elevelor sale o mentalitate de sportive profesioniste. Locul 2 la Balcaniada din Serbia cu o victorie istorica obtinuta in meciul disputat contra echipei tarii gazda reprezinta inca o garantie a profesionalismului membrilor clubului nostru. La aceasta reusita a participat ca antrenor secund o alta eleva eminenta a aceleiasi universitati si o obisnuita, deja, a podiumurilor nationale cu echipele antrenate de ea. V-am facut introducerea in biografia sportiva a Sorinei Moise. Cele doua antrenoare refac astfel tandemul de argint balcanic si asigura pentru membrele clubului probabil cea mai buna pregatire de care pot beneficia niste viitoare voleibaliste.
Voleiul de plaja fete a constituit principala activitate a clubului precursor Soleil. Din 2004 pana in 2008 am reusit sa obtinem la campionatele nationale de senioare 2 titluri de campioane si o medalie de bronz. La junioare si cadete in aceeasi perioada echipele noastre au castigat la campionatele nationale 5 medalii de aur, 3 medalii de argint si 2 medalii de bronz. La balcaniadele de senioare echipele noastre care au reprezentat Romania au cucerit o medalie de aur si una de argint iar la junioare echipele noastre au cucerit o medalie de argint si doua de bronz. In afara de aceste rezultate am mai obtinut la diverse turnee nationale sau internationale inca 7 medalii cu diverse straluciri.
In 2013 am reluat activitatea in acest superb sport si Ana Maria Maracine alaturi de Ana Maria Dragan au format cu succes echipa CSS5 Sport For All care pregatite fiind de catre Alexandra Craciun s-au clasat pe un extraordinar loc 5 la Campionatul National de Cadete, categorie de varsta la care majoritatea competitoarelor erau cu 3 ani mai mari decat fetele noastre.
In 2014, Andra Maria Artin, jucatoarea formata 100% de Alexandra Leyla Carla Roxana Craciun, a format o echipa experimentala cu Adelina Budai Ungureanu si a castigat doua medalii de argint la Campionatele Nationale de Volei de Plaja, atat la cadete cat si la junioare mari, fiind mai mica decat categoria cu 3 si respectiv 5 ani. Participarea la Balcaniada de Senioare precum si la Campionatele Europene U18 a venit ca o recunoastere a bunei pregatiri a acesteia si ca o demonstratie a drumului in viata sportiva pe care ti-l poate trasa pregatirea cu Alexandra Leyla Carla Roxana Craciun. volei sport for all pantelimon